петък, 15 декември 2017 г.

На вниманието на работодателите: Заявки за план-прием 2018/2019 г.

След проведена среща с Регионално управление на образованието, Враца във връзка с планирането в училищното образование се прие за целесъобразно, заявяването на необходимостта от кадри по съответна специалност за план-приема през учебната 2018/2019 год. за Област Враца да става с тук приложената форма.
Основната цел е да се преодолее голямата разлика между търсене и предлагане на пазара на труда от квалифицирани кадри. От направените проучвания става ясно, че в следващите години ще се задълбочи недостига от кадри по всички технически професионални направления, а в същото време при тях се очаква най-голям ръст на доходите.
Очакваме Вашите заявки за квалифицирани кадри като ни върнете попълнена формата в срок до 04 януари 2018 год.
Необходимо е да изредите специалностите от професиите, за които заявявате обучение, прогнозен брой, форма на обучение (дневна, задочна, дуална).
За Ваше улеснение приложено ще намерите, предоставен от ПП7: МОН, РУО-Враца, списък на професионалните гимназии и средни училища, които осъществяват професионална подготовка в област Враца по изредените специалности.


С пожелания за весели Коледни и Новогодишни празници, успешна работа, ползотворно сътрудничество и просперитет!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНАРНО ОБУЧЕНИЕ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ГР.ВРАЦА

Бинарното обучение по кетъринг е иновативна практика на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в гр. Враца. Професионалн...