петък, 9 март 2018 г.

Професия "Строител-монтажник"

Представяме ви професията "Строител-монтажник" . Младият специалист, завършил професионално обучение по тази професия, може да постъпи на работа в строителни фирми за изпълнение на специализираните строителни дейности при ново или ремонтно строителство за хотели, обществени сгради, банки и други. Ето какво ще работят учениците в дуалната форма на обучение : Подготовка на материалите и повърхностите за изпълнение на вътрешни облицовки и настилки; Изпълнение на облицовки и настилки от рулонни материали; Изпълнение на бетонова настилка и циментова замаска; Изпълнение на вътрешни настилки и облицовки, съгласно технологични карти на производителя; Разчитане на чертежи, схеми, скици, планове; Планиране, контрол, регулиране и управление на отделните процеси и операции, свързани с изпълнение на вътрешни облицовки и настилки.
Днес бяхме на гости на Ситистрой 2000 ООД. Към момента дружеството разполага с 48 работници , регистрирани като:
Шофьор-снабдители , фаянсаджии, кофражисти, зидаро-мазачи , ел.техници, ВиК специалисти, бояджии, тенекеджии, арматуристи и общи работници.
Фирмата e участвала в проект за професионално обучение и повишаване квалификацията по оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, който е приключен успешно и е финансиран от ЕСФ и Държавния бюджет на Република България.
Персоналът на “Ситистрой – 2000” ООД гр. Враца е мотивиран, крайният продукт изпълнен от дружеството да е на ниво отговарящо на изискванията на клиента.
Изпълнените обекти са доказателство за качествена работа, а търсенето и доверието на клиентите – за коректност и висок професионализъм в областта на строителството.














Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНАРНО ОБУЧЕНИЕ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ГР.ВРАЦА

Бинарното обучение по кетъринг е иновативна практика на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в гр. Враца. Професионалн...