понеделник, 30 април 2018 г.

Семинарът „Избор и подготовка на наставници при фирмите-партньори“



За да се постигне ефективно сътрудничество между бизнеса и институциите в ПОО и изграждане на привлекателна система на ПОО, базирана на учене чрез работа, насочена към квалифициран персонал и конкурентоспособност на България, ТПП-Враца организира в сътрудничество с МОН-РУО Враца обучителни семинари и инициативи за повишаване на капацитета и информираността на всички страни в процеса: Родители и ученици, бизнеса и училищата и управлаващите институции.

Семинарът „Избор и подготовка на наставници при фирмите-партньори“, проведен на 26 и 27 април, 2018 г. бе много интересен и полезен за участниците – инженери, майстори и опитни работници на фирмите-партньори в дуално професионално образование и обучение /ДПОО/.

Обучител бе ас. Венета Узунова –от Тракийски университет ДИПКУ-Стара Загора и опитен кариерен консултант в пилотни инициативи по дуално обучение. Тя направи с участниците наистина интерактивно обучение, изпълнено с множество игри, тестове, казуси и примери от реалната практика, за да ги подготви за задачите им като наставници в системата ДПОО в България. 

Предоставените материали по време на семинара ще намерите на следния линк: https://drive.google.com/drive/folders/1JLhcqzg8R5XMpucmGVjA93xkpITcB3fi?usp=sharing

Снимки от семинара:













Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНАРНО ОБУЧЕНИЕ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ГР.ВРАЦА

Бинарното обучение по кетъринг е иновативна практика на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в гр. Враца. Професионалн...