четвъртък, 29 март 2018 г.

Обучителен семинар "Съвременни форми на обучение в информационното общество"



На 27.03.2018 г. във Враца са проведе обучителен семинар на тема „Съвременни форми на обучение в информационното общество“.

В семинара участваха учители в професионални направления, ученици, представители на бизнеса и заинтересовани страни за модернизиране на системата на ПОО. Обучители бяха г-жа Ева Тодорова – уеб програмиране и реализация на софтуер, преподавател в Телерик Академия и г-жа Милена Томова - преподавател във Враца Софтуер Общество, сертифициран програмист.

По време на семинара бяха обсъждани креативни техники за ефективно учене, използване на новите технологии в обучението, създаване на дигитална култура и други в подкрепа на базирано на работа учене. Пред участниците бяха представени работещи техники и добри практики по темата, освен това имаше също практически упражнения и дискусия с участниците.

Презентациите от събитието може да намерите на следния линк: https://drive.google.com/file/d/1ywHaGidJ-X6jbbFyHQ6wS7egPHs_bCVQ/view?usp=sharing

Снимки от семинара:




Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНАРНО ОБУЧЕНИЕ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ГР.ВРАЦА

Бинарното обучение по кетъринг е иновативна практика на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в гр. Враца. Професионалн...