четвъртък, 18 април 2019 г.

Стратегически модел за модернизиране на професионалното образование и обучение чрез базирано на работа обучение

Проектът Learning by Doing (Учене чрез практика) по Програма за транснационално сътрудничество „ДУНАВ 2014-2020“  има за цел да подобри капацитета на всички заинтересовани участници в професионалното образование и обучение (ПОО) чрез укрепване на регионалните, национални и транснационални партньорства в дунавските страни, като включи 24 партньори по проекта. Поради идентифицирана нужда от регионален обмен и учене проектът има за цел да развие схеми за професионално образование и обучение, подпомагащи трудовата мобилност и реагиране на бързи икономически промени и на нуждите на фирмите чрез осведомяване за социално-икономическите и културните предизвикателства и недостатъци. За целта проектът се съсредоточава върху намаляването на системните различия, както и на дисбаланса на пазара на труда и образованието в Дунавския регион. Крайната цел е да се насърчи системата за ПОО като привлекателно и конкурентно средство.
Представяме Ви един от резултатите на проекта, разработеният по време на изпълнението му. Резултатът може да видите на следния линк:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

БИНАРНО ОБУЧЕНИЕ В ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ТЪРГОВИЯ И РЕСТОРАНТЬОРСТВО ГР.ВРАЦА

Бинарното обучение по кетъринг е иновативна практика на Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство в гр. Враца. Професионалн...